Știri

Top 5 cei mai buni fundraiseri / 8 iunie

Campania voastră de fundraising merge bine. În medie, pe zi, intră cam o sută de donații, iar de la începutul campaniei sunt peste 780.

Am făcut pentru voi și un top 5, cu echipele care au strâns cele mai mari sume de bani până azi, 8 iunie, ora 11:00.

Carmina mi-a răspuns la telefon foarte hotărâtă. În echipa Dăruiește Aripi 2  lucrurile sunt foarte organizate.
„Am o listă cu 100 de persoane. Până acum am DA-uri de la 65 și chiar acum sunt la o prietenă ca să ridic niște donații. Am început să strâng bani de pe 1 iunie și sunt foarte pornită. Nu am nicio teamă, știu că pot strânge bani, deși e prima dată când particip la Swimathon București.”
Tudor este în echipa NAVIZAURII. El a pornit pe WhatsApp cu un text personalizat și a mai trimis mesaje pe Facebook sau mailuri prietenilor, rudelor și familiei. „Nu am primit nu-uri direct, doar amânări sau tăceri. Pentru mine e prima dată când am această experiență și mă bucur că am un scop pentru care pot înota și strânge bani. Și nu mi-e rușine să cer, doar nu cer pentru mine bani.”
Andrei, din echipa Dăruiește Aripi, și-a fracturat recent glezna. „Ieri am intrat pentru prima dată în apă ca să încep recuperarea. Vreau să fiu în formă la bazin, pe 30 iunie, ca un campion. Cât despre strângerea banilor, Andrei spune că aveau totul pregătit când s-a dat drumul la campania de strângere de fonduri. „Ne-am mobilizat repede, am dat mesaje pe Facebook, pe mailuri, am vorbit la fiecare întâlnire pe care o aveam. Am energie pentru că e prima dată când strâng bani pentru un proiect mare.”
Olivia strânge bani în echipa Curaj fără Machiaj. Colegii ei spun că a fost cea mai activă din echipă și am întrebat-o cum s-a organizat. Spune că și anul trecut a strâns bani pentru o altă cauză și a învățat deja ritmul. „Am scris pe Facebook, prietenilor, în întâlniri nu am ratat să povestesc oamenilor ce fac în această perioadă. Până acum, nu am primit refuzuri categorice, cunoscuții se bucură de un asemenea proiect.”
Ingrid de la Red1 spune că susține proiectul pentru care strânge bani la Swimathon de multă vreme. „Am luat prietenii la rând, dau mesaje apropiaților prin sms-uri, Facebook, prin e-mail. Povestesc și pe social media despre ce facem în această perioadă. Mă mobilizez așa tare pentru că eu și colegii mei credem în acest proiect și ne dorim să îl vedem întâmplându-se.”
Spor la donații în continuare și să ne vedem în top 5 săptămâna viitoare!
Cu drag,
Echipa Fundației Comunitare București