Știri

Detalii logistice pentru bazin

ACCESUL PENTRU PIETONI ȘI MAȘINI

*  accesul pentru pietoni se poate face fie din Bvd. Barbu Văcărescu, fie din Șos. Ștefan cel Mare. Cea mai apropiată gură de metrou este Ștefan cel Mare.

*   accesul auto se face din Bvd. Barbu Văcărescu, pe la barieră.

*   parcarea în interiorul complexului sportiv se poate face contra cost (2 lei/oră).

*   accesul persoanelor în scaun rulant se va face pe la intrarea principală în clădirea bazinului, unde suntem echipați cu un elevator special pentru urcarea celor 7 trepte existente și accesul în zona bazinului și/sau tribună.

*   accesul înotătorilor se va face pe la intrarea principală în clădirea bazinului.

*   accesul susţinătorilor se va face doar prin stânga clădirii bazinului, urcând pasarela disponibilă direct spre tribune.

CÂND TREBUIE SĂ AJUNGI LA BAZIN

Toţi înotătorii ar trebui să ajungă la bazin cu cel puţin 30 de minute înainte de ora când echipa a fost programată să înoate. E important să aveți timp să vă schimbați şi să vă pregătiți pentru intrarea în bazin. (Vezi aici ora la care intră echipa ta în bazin).

CE TREBUIE SĂ FACI LA BAZIN

* La intrarea principală, fiecare înotător va semna declaraţia că înoată pe propria răspundere, disponibilă la recepția înotătorilor.

* Fiecare înotător va achita taxa de participare de 80 de lei, sub formă de donație pentru cauza pentru care înoată (dacă nu a achitat-o deja).

* După ce a semnat declarația și a achitat taxa de participare, înotătorul poate să ceară cheie pentru vestiar de la ghișeul disponibil. IMPORTANT! Pentru a primi cheia de la vestiar, trebuie să aveți la voi un act de identitate valid. Voluntarii Swimathon vă vor direcţiona către vestiarele şi grupurile sanitare special amenajate.

* Cu 10 minute înainte de intrarea în bazin, înotătorii vor participa la sesiunea de încălzire cu restul echipei.

CE TREBUIE SĂ ÎȚI ADUCI DE ACASĂ

* Pentru a putea intra în bazin, fiecare înotător va purta costum de baie adecvat sau slip/pantaloni scurţi pentru înot.

* Înotătorii vor primi în kit-ul de participare, din partea organizatorilor: cască de înot, sticlă de apă plată (500ml) și o surpriză dulce.

*Toate persoanele care au părul mediu sau lung vor purta casca specială pentru înot. Indiferent de lungimea părului 🙂 fiecare înotător va primi în kit-ul de participare o cască pentru înot.

* Fiecare înotător este responsabil să îşi aducă pentru propriul uz: vestimentaţie de înot, șlapi/încălţăminte de interior, prosop, produse de igienă personală.

CE TREBUIE SĂ MAI ȘTII

* Este interzisă folosirea oricărui echipament de propulsie în bazin: labe de înot, elice etc.  În caz excepţional, pentru siguranţă înotătorului, acesta poate opta să înoate cu colac simplu sau aripioare de înot.

* Înotătorii cu dizabilităţi au la dispoziție două 2 cabine cu grup sanitar echipate corespunzător.

* În perimetrul bazinului au voie doar înotătorii şi organizatorii.

* Susţinătorii echipelor vor avea acces doar în tribune.

* Vă rugăm să vă încurajaţi susţinătorii să vină pregătiţi cu pancarde, steaguri, vuvuzele etc.

* Se vor putea face donaţii şi la faţa locului – în numerar sau cu cardul.

* Anul acesta vom avea standuri cu: cafea, înghețată, mâncare, dar și o cabină foto. Toate produsele pot fi accesate în baza unei donații recomandate. Mai multe detalii veți găsi la fiecare stand în parte. 10% din donațiile strânse vor fi redirecționate către Swimathon București.

REGULI PENTRU ÎNOTĂTORII MINORI ȘI ÎNSOȚITORII LOR

* Înotătorii-minori vor fi însoţiţi la bazin de către un adult, de preferat părinte sau tutore legal.

* Pentru a putea intra în bazin, fiecare înotător minor trebuie să prezinte la intrare (recepţie înotători, intrarea principală) declaraţia pe proprie răspundere semnată de către unul dintre părinţi/tutore legal; aceasta poate fi semnată şi la faţa locului; fără această declaraţie, nu li se va permite să înoate.

* Unul dintre părinţi sau tutori are dreptul să însoţească înotătorul minor la vestiare şi în perimetrul bazinului; însoţitorul trebuie să fie echipat corespunzător: încălţăminte de interior curată (şlapi). Însoțitorul nu va intra în apă, în bazin, împreună cu minorul.

PROVOCĂRI LA SWIMATHON BUCUREȘTI

Temperatura – – > vă rugăm să luaţi în calcul faptul că în interiorul clădirii, pe întreaga perioadă a evenimentului temperatura aerului va fi foarte ridicată. Vom avea în permanenţă uşile şi geamurile deschise pentru a crea un curent constant de aer proaspăt, însă temperatura va fi incendiară mai ales în tribune, dar şi în perimetrul bazinului. Din păcate nu avem o soluţie pentru a reglementa acest aspect.

DUPĂ BAZIN NE VEDEM LA AFTER PARTY

Te așteptăm de la ora 20:00, la GRAM Bistro, pe Bd. Nicolae Titulescu nr. 4-8, sector 1. Vezi detalii în invitația atașată.

Spor la pregătiri și la strâns donații!