ECHIPE

Adevărații Cormorani

Componența echipei

Inotatori Swimathon Sebastian Radu Ioan
Ana Stamatescu
Cameliu Costache
Cristi Alexandru

Proiectul susținut

Motivația echipei

Cameliu: ”Vreau să ajut! Sunt kinetoterapeut într-un spital de stat și văd zilnic oameni cu diverse probleme medicale, dar mai ales oameni cu dizabilități. Lucrez zilnic cu ei, le cunosc problemele și trăirile interioare. Prin participarea la Swimathon vreau să le ofer o șansă acestor oameni de a fi aproape de natură. Îmi doresc foarte mult să văd cum pacienții mei, dar și alte categorii de public, beneficiază de aceste rampe de acces în locuri greu accesibile pentru ei. Stă în puterea noastră de a face ceva bun pentru semenii noștrii.”

Sebastian Radu: ”Pentru că natura trebuie fie accesibilă tuturor! Mai ales într-un oraș tot mai sufocat, precum Bucureștiul, avem nevoie de libertate și este dreptul nostru să ne bucurăm de liniște și aer curat, într-un spațiu precum Văcăreștiul.”

Ana Stamatescu: “Mi-aș dori să văd cum Văcăreștiul devine un spațiu accesibil al comunității, al bucureștenilor și nu numai. Cred că el poate să fie un sanctuar al naturii, dar și un centru de educație pentru cei mici și cei mari. A fost prea mult neglijat și uitat de lume. E timpul ca el să fie apreciat de noi toți. Înot pentru parc, dar și pentru mine: vreau să știu că atunci când am avut ocazia să ajut, am făcut-o!”

 

Obiectiv financiar Swimathon

100,00 Lei
Fonduri atrase din totalul de 6700 Lei

  • 1
    Donații
  • 100,00 Lei
    Donația medie

Donatori

Data Prenume Nume Mesaj susținere Metoda de plată Suma
2019-05-24 Ana Stamatescu Ajută-ne și tu (da, tu cel care citești acum acest mesaj) să dăm forță valurilor noastre pentru Parcul Natural Văcărești printr-o donație. Mulțumim!! Card de credit / Credit card 100,00 lei