PROIECTE

ConvoClub Senior

Organizație/Grup de inițiativă

Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune

Scurtă descriere a proiectului

ConvoClub este o rețetă deja patentată de asociația noastră la Cluj, cu beneficiari din toate categoriile de vârstă, și presupune, pe de o parte, învățarea și exersarea limbilor străine prin metode non-formale, și, pe de altă parte, crearea unei comunități active, în cadrul căreia să se elimine barierele de comunicare și stereotipurile culturale și prin care să ajutăm atât migranții/membrii minorităților să se încadreze mai ușor în societate, cât și societatea să îi accepte și să îi înțeleagă mai ușor.
ConvoClub Senior dorește să atragă beneficiari din rândul 50+, persoane vârstnice, posibil provenind din categorii sociale dezavantajate sau care nu au o familie alături, care să învețe o limbă străină cu ajutorul voluntarilor noștri și să își (re)dezvolte abilitățile de comunicare. Cluburile vor avea și o puternică componentă culturală, exprimată prin vizionări de filme, ateliere de gătit și dans, dar și cluburi de carte străină la care vor participa alături de voluntari.

Nevoia/problema căreia îi corespunde proiectul

Lipsa de comunicare dintre generații, lipsa de interes sau de oportunități ale persoanelor vârstnice pentru socializare, izolarea acestora în bule fără acces diversificat la informare și senzația dobândită pe parcurs de a nu mai fi implicat și util.

Rezultate dorite în urma implementării proiectului

Ne dorim ca un număr cât mai mare de seniori, cu predilecție din Sectorul 4, însă fără a ne limita la acest perimetru, să fie incluși în activitățile propuse. Vom ajunge la ei prin intermediul bibliotecilor, asociațiilor și instituțiilor pentru vârstnici, dar și al asociațiilor de locatari, și vizualizăm, într-un caz optimist, un număr între 200 și 500 de beneficiari direcți.

Obiectiv financiar Swimathon

0 Lei
Fonduri atrase din totalul de 10000 Lei

  • 0
    Donații
  • 0.00 Lei
    Donația medie

Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

10000 lei

Durata proiectului

Un an (mai 2019 - mai 2020)

Website organizație/proiect

http://www.aivicluj.org/

Date de contact (coordonator proiect)

Iulia Dromereschi
0747622710
iulia.dromereschi@gmail.com

Echipe de înotători - fundraiseri

Momentan nu există echipe înscrise.