ECHIPE

BCR #Incredere

Componența echipei

Inotatori Swimathon Anca Dobre Ioana
Codruta Holban
Ivona Tudose
Eduard Inizian
Mihnea Barbulescu

Proiectul susținut

Motivația echipei

Ioana: “Ador apa, acesta fiind și motivul pentru care îmi place să înot. Simt că mă relaxează în zilele stresante. Dacă prin înot pot să contribui și pentru o cauză nobilă, atunci simt că prin participarea la “Swimathon” pot obține satisfacția maximă.”

Codruța: “Înotul e modul meu de relaxare și de deconectare de la stresul cotidian. Nu sunt adepta competițiilor de înot/triathlon, însă Swimathlon e special. E locul în care alături de colegii mei îmi pot aduce contribuția la un proiect pe care îl admir mult: MagiCamp. Sunt la a doua participare la Swimathlon și sunt sigură că alături de colegii mei vom face o figura frumoasă! Targetul meu personal e să fim nr 1 în tot: și la înot și la fundraising!”

Ivona: “Încrederea că doar împreună putem împinge valuri de fonduri către proiectele minunate ale MagiCAMP.”

Eduard: “A readuce speranța unor copii pentru o viață normală este un demers lăudabil . Sper că alături de alți colegi inimoși să contribui la atingerea acestui obiectiv. Dacă ne și distrăm în timp ce lucrăm la această faptă bună este cu atât mai bine!”

Mihnea:”Inotul este cea mai complexa activitate fizica pe care un om o poate face. Sper ca prin exemplul nostru sa crestem sansele copiilor bolnavi.”

Obiectiv financiar Swimathon

0,00 Lei
Fonduri atrase din totalul de 25000 Lei

  • 0
    Donații
  • 0 Lei
    Donația medie

Donatori

Momentan nu există donatori